Skip links

Pla Antifrau

Daleph, en el marc dels projectes d’implementació de Plans de mesures antifrau, ofereix un servei integral destinat a complir amb els requeriments de l’Ordre HFP/1030/2021 per tal que l’entitat pugui optar a ser beneficiària de fons europeus Next Generation.

A efectes d’un correcta implementació del Pla Antifrau, s’ofereix un treball adaptat a les necessitats de l’entitat, basat en l’ampli coneixement en fons europeus, de l’administració pública i en l’experiència en la posada en marxa de sistemes de gestió vinculats a l’execució de projectes finançats amb càrrec als fons FEDER, amb requeriments antifrau similars als que plantegen els Next Generation.

En aquest sentit, Daleph s’encarrega de la dinamització de sessions de treball, i alhora, de l’elaboració de la documentació necessària i de la redacció del Pla de mesures antifrau.

Igualment, l’equip de Daleph pot realitzar les sessions formatives pertinents per tal de posar en coneixement dels servidors de l’entitat les connotacions de l’aprovació del Pla i Mesures Antifrau.

Addicionalment, i tenint en compte l’ampli recorregut existent en matèria d’integritat, Daleph ofereix assessorament a les entitats en relació amb els passos a seguir una vegada acomplert el Pla de mesures antifrau, per estendre i ampliar aquestes mesures a tota la gestió de l’administració pública.

NG
CONTACTA'NS
SERVEIS