Skip links

Full de ruta Integritat

Amb la finalitat que les entitats puguin ampliar les mesures implantades en el Pla de mesures antifrau presentat, des de Daleph, es realitzarà una proposta concreta de passos a seguir, destinada a desenvolupar els objectius de futur en matèria d’integritat.

Cal ser conscients que, si bé la implementació d’un Pla de mesures antifrau és una fita important per les entitats amb voluntat de ser beneficiàries de Fons Next Generation, constitueix un primer pas, i no menor, en la direcció d’implantar estàndards de bon govern i de desenvolupar un marc d’integritat institucional robust a les administracions locals. Les exigències derivades d’un major rigor i transparència en l’ús dels recursos públics, a més, derivaran en un futur molt pròxim en la necessitat de disposar de polítiques d’integritat transversals.

Des d’aquesta perspectiva, l’equip tècnic de Daleph, ofereix un servei especialitzat basat en l’experiència en projectes d’elaboració de plans d’integritat, i adaptat a les necessitats i especificitats de l’entitat

politica de integridad
CONTACTA'NS
SERVEIS